Személyi edző Veszprém

Akár súlyzós edzésről, akár funkcionális vagy saját testsúlyos edzésről van szó, nem árt, ha van valaki, aki segít, hogy a különféle gyakorlatokat helyesen végezd, így csökkentve a sérülés kockázatát. Legyen szó szálkásításról/fogyásról vagy akár izomtömeg építésről egy személyi edző irányítása alatt sokkal hamarabb éred el célod és látod a változást a tükörben!

Személyi edző Veszprém

A személyi edző a felső tízezer privilégiuma?

Szerencsére egyre inkább megdőlni látszik a mítosz, miszerint kizárólag a módosabb, széles pénztárcával rendelkező emberek, illetve hollywoodi sztárok és celebek engedhetik csak meg maguknak a személyi edzést. Egyre többen ismerik fel, hogy bár egyedül is célt lehet érni, azonban sokkal lassabban, mint egy tapasztalt szakember irányítása alatt.

Ha magadnak készíted el az edzéstervet, nézel utána a gyakorlatoknak, találod ki, hogy mely táplálékkiegészítők felelnének meg az igényeidnek, illetve a táplálkozást is egyedül okoskodod ki, az rengeteg időt és energiát elvesz és nincs semmi garancia, hogy valóban jól csinálod.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Személyi edző Veszprém területén nem csak kezdőknek!

Szintén gyakori tévhit, hogy csak a kezdőknek van szüksége segítségre, egy haladó már boldogul egymaga is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mindig van mit csiszolni, finomítani az edzésterven, a gyakorlatok kivitelezésén. A haladók esetében előbb-utóbb eljön a pillanat, amikor megreked a fejlődés, megáll a fogyás vagy az izomtömeg gyarapítás folyamata. Egy tapasztalt, nagy szaktudással rendelkező személyi edző sikeresen be tudja indítani újra a tömegnövelés vagy fogyás folyamatát. Például egy rád szabott edzésterv elkészítésével vagy a gyakorlatok módjának helyes megmutatásával.

A haladók esetében, akik már egy jó ideje eddzenek, gyakori probléma, hogy úgy mondd nem látják a fától az erdőt, vagyis nem képesek túllépni a megszokott gyakorlatokon. Ha eddig kizárólag súlyzós edzéseket végeztél, akkor érdemes lehet néhány saját testsúlyos gyakorlatot is beiktatni az edzéstervedbe vagy épp fordítva. Magyarán lépj ki a komfort zónádból, a nem megszokott módon kell stimulálnod az izmaid. Ebben tud neked segíteni egy személyi edző.

A terem messze van, meg drága is!

Ha nincs elérhető távolságban az edzőterem, esetleg más okból kifolyólag nem akarsz ott edzeni, a személyi edző akkor is tud segíteni, hiszen az otthoni edzéssel is igazán látványos eredményeket lehet elérni. Pláne, ha rendelkezel néhány eszközzel, például kézi súlyzókkal, gumiszalaggal vagy akár egy francia rúddal és súlytárcsákkal. Ha ezek nincsenek kéznél az sem jelent problémát!

Különösen a hölgyek nem szívesen mennek konditerembe, ahol tartanak attól, hogy többen megbámulják majd őket, esetleg ki is lesznek nevetve. Ezek általában alaptalan félelmek, ugyanakkor, ha te emiatt nem szívesen mész konditerembe, hanem inkább otthon edzel, az teljes mértékben érthető. Viszont, ha valódi eredményeket szeretnél, akkor érdemes egy szakember segítségét kérni, különösen abban az esetben, ha kezdő vagy.